Uncategorized

For få måneder siden anbefalede frihedsfeministen Karen West undertegnedes skriverier på sociale medier.

Men nu er skuden vendt, og racismeanklager og hadsk retorik fra Karen West flyder min vej. Hvorfor?

Jeg har begået den frygtelige forbrydelse at blokere Karen West. Noget hun i den grad har svært ved at komme sig over.

Nu er West på krigsstien igen. I kølvandet på at jeg har postet en række afsløringer om Karen West’ allierede – Naser Khader, der er i familie med to medlemmer af Islamisk Stat.

Afsløringen af Khaders familieforhold var den berømte dråbe for ekskommunisten Karen West, der har sejlet på de politiske have fra ‘hammer og segl’ til islamkritikkens bredder.

Tag ikke fejl. Hvis du ikke retter ind efter frihedsfeminismens faner hos kammerat West, så er du ilde stedt. Enten er du med Karen West – eller også er du racist.

Læg mærke til at Karen West’ private kontrovers med undertegnede straks afføder konklusionen: Alle tilhængere af Stram Kurs er “racister”.

Hvem sagde generalisering?

Karen West er selv blevet kaldt racist. Derfor træder en automatreaktion i kraft, der normalt danner grobund for samvær blandt primater i regnskoven. Lad os sparke nedad og sende racismeanklagerne videre, så de ikke klæber til mit selvgode jeg synes at være Karen West’ bevæggrund for at angribe undertegnede og Stram Kurs.

ANNONSE

Lige nu faciliterer gammelkommunisten Karen West en sprudlende debat på sin Facebookvæg, hvor fætteren til Danmarks farligste terrorist – Basil Hassan – kalder undertegnede et “svin” og truer med at “jorde mig ned”.

‘Husk mine debatregler,’ tordner Karen West normalt, men IS-terroristens fætter stryger hun med hårene.

Alt er åbenbart tilladt på Karen West’ Facebookprofil. Blot du slikker Karen West og Naser Khaders sukkerfyldte ske med islamofil bismag.

(Mere om Naser Khaders terroristfamilie her)

Se også
Blod er tykkere end vand (Naser Khader og familiemedlemmerne Al-Amira Hiba Al-Mansi og Aya Al-Mansi fra Islamisk Stat)

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria