Nyt

Man ved ikke helt om, man skal grine eller græde.

I dag er historien om Naser Khaders slægtninge fra Islamisk Stat pludselig blevet ‘breaking news’ i det statsstøttede medie BT.

Bedre sent end aldrig. Det er 17 dage siden, at undertegnede beskrev omstændighederne vedrørende Naser Khaders radikaliserede familiemedlem Aya Al-Mansi, der som flere andre medlemmer af Islamisk Stat med dansk statsborgerskab venter på at komme retur til Danmark.

Man kan ikke beskylde massemedierne for at være hurtige. Til gengæld anerkender de heller ikke, hvem de får deres historier fra. Medieeliten ynder at håne undertegnede med skældsord og hån, men benytter gerne oplysningerne, som de henter på min Facebookprofil.

Spørgsmålet er om, Naser Khader, Rasmus Jarlov, Karen West og andre af Khaders faste støtter også vil rette deres retoriske skyts mod BT, der har den ‘frækhed’ at beskrive et folketingsmedlems familierelationer til Islamisk Stat?

ANNONSE

Er journalisterne på BT også ‘fuldblodracister’, fordi de beskriver dette emne?

(Mere om Naser Khaders terrorfamilie her)

Se også
Blod er tykkere end vand (Naser Khader og familiemedlemmerne Al-Amira Hiba Al-Mansi og Aya Al-Mansi fra Islamisk Stat)

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria