Kommentar

Jafar Ibrahim

En nat i Malmø: Tre eksplosioner og to skyderier (!) Den døde 15 årige på Møllans Pizzaria hedder Jafar og er palæstinenser eller jordaner. Den hårdt sårede hedder Hamdi, han er stadig i livsfare. Forrige vinter var der et lignende mord på naborestauranten Krua Thai. Begge ofre er meget unge antagelig fordi:

“Perfekt ålder för att ha springpojkar som säljer tramadol/röka/kola, fast vissa hamnar i skiten själv och har sedan inte råd att betala, det kan röra sig om summer på 50.000kr.”

Mordstedet Möllevångstorget svarer til indre Nørrebro i København, det vil sige befærdet som Sankt Hans Torv: Unge, venstreindoktrinerede studerende i forældrekøbslejligheder og nu altså stærkt opblandet med arabiske ædle vilde. Kuglerne fløj om ørerne på beboere, der “nu ikke længere tør bo på Møllan.”En eksplosion lidt inden skulle aflede politiet. En kilde til mig siger i anledning af, at politiet skulle være dukket meget sent op på pizzariaet:

“Svensk polis börjar i vissa områden sticka ut lika mycket som amerikanska soldater i Irak. Alla vet var de uppehåller sig och de saknar lokalbefolkningens välvilja. Malmö börjar bli förlorat territorium. Samtidigt verkar dumsvenne bara bittert konstatera att det bli sämre.”

Tenenager dræbt, en anden livstruende såret i Malmø. Politiet meddeler lakonisk: Två personer med misstänkta skottskador. Se også: Kan Sverige blive en failed state?

ANNONSE