Nyt

En bombe detonerede natten til fredag uden for en restaurant i det centrale Malmø. Det skriver Sydsvenskan  her til morgen. Ingen kom noget til, men bomben forrettede store skader på bygningens glasfacader og kunne høres over det meste af det indre Malmø. En vægter, der befandt sig flere kilometer væk sagde efterfølgende, at han kunne mærke lufttrykket som følge af eksplosionen.

Malmø er i forvejen hårdt plaget af kriminalitet og socio-kulturelle problemer som følge af det store antal  muslimer, der præger byen og ikke mindst ghetto-området Rosengården, der betegnes som Nordens Gangsterby.

Det svenske politi har endnu ikke opklaret, hvem der står bag eksplosionen, men det er ikke første gang, at der er sprængt bomber i Malmåø:

“Det är ett av flera sprängdåd i Malmö under hösten men just den här platsen har inte haft något tidigare dåd riktat mot sig. Ärendet rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse och polisen har fått in flera samtal från allmänheten om ljudet från explosionen. Några motiv eller misstänkta är för tidigt att uttala sig om, säger Hans Nilsson.”

ANNONSE

Man skal nok ikke holde vejret, mens man venter på en opklaring.

 

http://www.sydsvenskan.se/2016-11-04/kraftig-explosion-i-malmo#&gid=1&pid=3

ANNONSE