Nyt

Den muslimske politibetjent, Elvir Abaz, har et læserbrev i søndagens udgave af Fyens Stiftstidende.
Her slår politiassistenten fast, at den dansk-etiopiske integrationsminister, Mattias Tesfaye, er ‘hjerteløs’, fordi han udtaler sig kritisk om indvandring fra muslimske lande.
Man er, ifølge Elvir Abaz, ikke ‘humanist’, hvis man er kritisk over for de uoverstigelige integrationsproblemer med tilvandrede muslimer.
Men Elvir Abaz fra Fyns Politi giver også danskerne drøje hug:
“Danskernes nuværende syn på “de fremmede” kommer ikke ud af den blå luft. Det er i høj grad mediernes og indvandrerfjendtlige politikere og partier, der i årtier målrettet har formet danskernes holdning til flygtninge og indvandrere,” skriver Elvir Abaz.
Måske handler danskernes syn på ‘de fremmede’ om den mangeårige overrepræsentation i voldtægts- og voldsstatistikkerne? De mange indvandrere, der hader deres ny vantro værtsland, mens de indkasserer kontanthjælp og førtidspension, har selv skabt et afgrundsdybt ‘dem og os’.
Måske er indvandringsproblemerne ikke bare en medieskabt virkelighed, som Elvir Abaz kan rase over?
Elvir Abaz har tidligere arbejdet med kriminelle muslimer i ghettoområdet Vollsmose. Her var han kollega med islamisten Asmaa Abdol-Hamid, der også hævede sin løncheck hos politiet.
I dag arbejder Elvir Abaz på vagtcentralen hos Fyns Politi.
*
Elvir Abaz’s bosniske landsmand Dinu Teljigovic er i DR’s radioprogram Orientering i øvrigt dybt betænkelig ved tilstedeværelsen af udlændinge – i Bosnien forstås.

Se også
Tyrkisk bad i Vordingborg?

ANNONSE