Kopierede/fra hoften

Hvad ville du sige til, at din læge er ekstrem venstreorienteret og opfatter sine politiske modstandere som nazister?

Undertegnede bliver ofte mødt af grove kritikere specielt efter, at jeg offentliggjorde mit kandidatur for Stram Kurs i forbindelse med sommerens folketingsvalg.

Blandt de mange kritikere er der en særlig gruppe, der ynder at smide det forkætrede nazikort som en slags argument på sociale medier.

En af dem er den danske sygehuslæge Jeppe Steen Møller Olsen fra Aarhus. Den 31-årige læge går amok i nazibeskyldninger på det sociale medie Twitter og nærmest messer ordet ‘nazisten’ om undertegnede.

Lægen Jeppe Steen Møller Olsen deltager i en debat om indvandring og demokrati, men pludselig mister den unge læge hovedet, og nazi-beskyldninger fyger gennem luften.

Jeppe Olsen arbejder på Sygehus Vendsyssel (tidligere Hjørring Sygehus, red.) i Hjørring og har måttet udføre selvstændigt lægearbejde siden oktober 2018. Det er skræmmende at vide, at det danske sundhedssystem beskæftiger så hadske personer som denne 31-årige læge.

Jeppe Steen Møller Olsen ser åbenlyst sine politiske modstandere som værende nazister.

Spørgsmålet er, om hadet har overtaget Jeppe Steen Møller Olsen i en sådan grad, at lægen ikke kan tøjle sit politiske had, hvis patienterne eksempelvis er folketingskandidater og politikere fra den danske højrefløj.

ANNONSE

Undertegnede vil nødigt lægge mit liv i hænder på denne nordjyske læge.

(Man kan i øvrigt ikke blive medlem af Stram Kurs, hvis man har haft berøring med totalitære ideologier som nazisme, kommunisme og (organiseret) islam)

Se også
Bevæbnede migranter starter vagtkorps: Stopper og kontrollerer danskere

ANNONSE