Nyt

Anahita Malakians. foto: youtube

 

For nogle år siden gik venstrefløjen til angreb på restauratør Amin Skov Badrbeigi, der angiveligt var en trussel mod ‘den danske model’. Nu har Nye Borgerliges Anahita Malakians etableret en restaurant tæt på Nørrebro, og så kører møllen igen. Fra Konfront.dk – Naziburger: Højreekstremist åbner burgerbar i Nordvest.

“Anahita Malakians… var en af Nye Borgerliges store profiler i valgkampen. Hun blev partiets stemmemæssige topscorer i hovedstadsområdet med 532 personlige stemmer. Det rakte dog langt fra til en plads i Folketinget…

Den manglende folketingsplads har givet Anahita Malakians god plads i kalenderen. Den har hun brugt på at åbne en burgerbar kaldet The Barn i Nordvest lige på grænsen til Nørrebro. Hun overtog for nylig lokalerne i den gamle Cafe AE i det grå S&E-hus på hjørnet af Nordre Fasanvej og Frederiksundsvej.

Anahita Malakians poserede kort før folketingsvalget blev udskrevet på et foto sammen med den kendte højreekstremist Lars Grønbæk Larsen. Larsen har ifølge Researchkollektivet Redox været involveret i blandt andet Dansk Front, Vederfølner, Rightwings og Danish Defence League. …”

ANNONSE