Nyt

Iranskfødte Anahita Malakians & Brasilien-adopterede Tom Andkjær, Nye Borgerlige-kandidater; Foto: FB

‘9 ud af 10 Venstre-vælgere’ deler værdier med Dansk Folkeparti, skriver BT, og selvom bevægelsen går langsomt, så står det klart at midten af dansk politik – vælgermæssigt – står langt fra De Radikale, Alternativet og Enhedslisten. Et symptom på udviklingen, er et par af de nye kandidater for Nye Borgerlige.

Tidligere på måneden var det Neger-Tom Andkjær, der meldte sig ind i Nye Borgerlige. Nu er turen så kommet til iranskfødte Anahita Malakians, der ikke altid har tilhørt Støjberg/Knuth-fløjen, har meldt sig ud af Venstre på grund af partiets vage værdipolitik.

Fra BT – #over100-kvinden skifter parti: Venstre er ikke borgerligt nok

“Som otte-årig kom hun til Danmark, hvor hun blev familiesammenført med sin far, der var politisk flygtning. Den lille familie slog sig ned i Smørum, hvor Anahita kom i en indslusningsklasse. …

Jeg har altid haft danske kærester, og mine tre børn har danske fædre. Men jeg har oplevet, at muslimer har råbt ‘dansker-luder’ efter mig og spyttet på mig, når de har set mig kysse min danske kæreste på Nørrebro eller i Indre by i København.’”

“De har de tre værdier, jeg værdsætter mest: Ægte borgerlighed. Liberal økonomisk politik. Og konservativ værdipolitik. Vi skal bevare det danske samfund. Jeg ønsker ikke nogen multikulturel andedam. (Anahita Malakians)

ANNONSE