Kopierede/fra hoften

En af de stærke sider ved det danske demokrati er, at politikere og partier nogen gange rykker sammen, når urimelig hetz og chikane rammer en kollega.

Den socialdemokratiske folketingspolitiker Lars Aslan Rasmussen var en af de første politikere, der stod klar med håndfast hjælp søndag aften, da Anahita Malakians fra Nye Borgerlige måtte sige sit job som bestyrer op på burgerrestauranten The Barn i Københavns Nordvestkvarter. Opsigelsen kom efter flere dage med chikane og hærværk.

Lars Aslan Rasmussen igangsætter resolut en indsamling til Anahita Malakians, der efter sin opsigelse står tilbage som arbejdsløs alenemor efter den voldsomme politisk chikane fra venstrefløjen og hadske muslimer.

“Hun har tre børn og står nu uden job. Jeg tænker, at dem, der har lyst, kan overføre til mobile pay på 61624830,” skriver Lars Aslan Rasmussen på Facebook.

Indsamlinger i det politiske liv er ikke en sjældenhed. I 2018 indsamler den konservative folketingspolitiker Mette Abildgaard en halv million kroner til Ali Parnian, der er bager i en indvandrerghetto i København. I dette tilfælde ender pengene dog ikke i ‘Bager-Alis’ lommer, da politiet efterfølgende belyser migrantens kriminelle baggrund.

“Forståeligt at hun (Anahita Malakians, red.) ikke kunne klare den hetz, men hvor er det bare uretfærdigt og meningsløst,” udtrykker Lars Aslan Rasmussen fra Socialdemokratiet.

Få timer senere forsvinder opslaget uden yderligere bemærkninger fra Lars Aslan Rasmussens Facebookvæg.

Hvad, der sker med de penge, som Lars Aslan Rasmussen har samlet ind, vides ikke i skrivende stund.

Se også
Muslimer bag grov chikane: Politiker kan ikke arbejde i indvandrerbydel

ANNONSE