Nyt

Nørrebro/Nordvest Bladet skriver på Facebook om natligt hærværk mod burgerrestauranten The Barn, hvor Anahita Malakians fra Nye Borgerlige er bestyrer:

“MASSIVT HÆRVÆRK MOD POLITIKERS RESTAURANT

Så gik den ikke længere. Efter uger med hetz på facebook og verbale trusler, blev Nye Borgerlige-politiker Anahita Malakians’ restaurant THE BARN i nat udsat for massivt hærværk.

Ruderne ud mod Frederikssundsvej er blevet knust, og her til morgen er der sat midlertidige plast-plader op på facaden af restauranten ved Nørrebro Station.

“Jeg bliver så ked af det, for det er jo så få mennesker i Nordvest og på Nørrebro – måske en håndfuld – der kan finde på sådan noget, og dermed ødelægger det for de tusindvis af lokale, der er dybt uenige med mig politisk, og foragter hvad jeg og vores parti står for, men som er tolerante nok til at acceptere at der også er plads til mig og vores restaurant,” siger Anahita Malakians til Nørrebro/Nordvest Bladet.

Anahita Malakians siger til avisen, at hun forventer at ‘The Barn’ er klar til at åbne for spisende gæster i eftermiddag og i aften, hvor Anahita Malakians selv er til stede i restauranten.

“Vi vil fortsætte ‘business as usual’, og dette her slår mig ikke ud. Jeg er ked af det og ærgerlig, men det rokker ikke ved noget. Vi åbner op igen senere på dagen, og så er alle velkommen. Alle,” siger Anahita Malakians til Nørrebro/Nordvest Bladet.”

ANNONSE

***

The Barn ligger i øvrigt kun 200 meter fra beværtningen Lygtens Kro, der er kendt som et tilholdssted for AFA (Antifascistisk Aktion), så Enhedslistens vælgere opfatter det naturligvis som en provokation, at en politiker fra Nye Borgerlige driver forretning i området. Læs om det her.

Fotos af hærværket kan ses på Nørrebro/Nordvest Bladet ‘s Facebookside.

Se også
Ansat på Ørum Skole: Lufter trusler om brandstiftelse mod Anahita Malakians’ burgerrestaurant

ANNONSE