Nyt

To somaliere er hver blevet idømt tre år og tre måneders fængsel for bedrageri for syv millioner kroner og 148 forhold i forbindelse med såkaldte projekter om “integration”. Dommen faldt i dag i byretten i København.

De to mænd på 30 år stod bag tre foreninger der særligt på “integrationsområdet” udførte sociale projekter.

De to somaliere har tilstået forholdene. Pengene er væk ifølge Ekstra Bladet.

“Jeg er meget tilfreds med dommen i dag, som tydeligt understreger alvoren af at misbruge midler, som er beregnet til at hjælpe nogle af samfundets svageste. Samtidig er jeg meget tilfreds med, at de to mænd har taget konsekvensen og tilstået forbrydelserne,” siger senioranklager Mads Schønning Frandsen.”

Københavns Politi – Millionbedrageri med tilskudsmidler koster tre år og tre måneders fængsel

Ekstra Bladet – Somaliere sigtet: Pengene flød fra offentlige kasser til falske integrations-projekter

ANNONSE