Nyt

(Loyal To Familia, 2016; Foto: Facebook)

“For 10 år siden havde vi både Hells Angels og Bandidos i byen, men de er der ikke længere.”, beretter en politiinspektør om Esbjerg, og fortæller at det nu er indvandrergrupperingerne ‘ST-gruppen og KV-gruppen’ der dominerer. Forleden var to Vollsmose-arabere i retten fordi, de sidste år skød efter en gruppe somaliere, herunder en 13-årig pige. Sideløbende med retssagen foregik der ‘mægling i moskéen’, skrev Fyens.dk.

Afslørende statistik om Allahs soldater offentliggjort af Ekstra Bladet, her citeret fra EB.dk – Afsløring: Næsten alle bande-dømte har indvandrerbaggrund.

“Skyderier, grov vold, drabsforsøg og drab.

Når der falder dom i sager om grov kriminalitet begået under rocker- og bandekonflikter i Danmark, er det i 94 procent af tilfældene en indvandrer eller efterkommer, som bliver fundet skyldig.

Ekstra Bladet har gennemgået alle tilgængelige domme efter den såkaldte bandeparagraf afsagt fra medio 2018 til 7. august 2020. Samlet set blev der idømt 250 års fængsel og to livstidsdomme

I perioden blev 48 personer tildelt 49 fængselsdomme, da et enkelt medlem af Loyal to Familia (LTF) blev dømt i to forskellige sager i perioden. Først for grov vold og siden for drab.”

ANNONSE