Nyt

Migranter venter på at komme i land i Lampedusa

Som vi skrev i går er der en ny operatør på den centrale migrantrute på Middelhavet. NGO’en Mediterranea Saving Humans skib “Alex” der reelt er en stor lystjagt havde samlet 54 migranter op forleden og ville til Europa og det kom de. 13 af dem var allerede tidligere overført til land.

Selvom der var en mindre strid mellem Malta og Italien hvem der skulle lægge havn til, blev det Italien og Lampedusa. Skibet er formodentligt indregistreret i Italien og Matteo Salvini kan dermed ikke som Sea Watch kræve Tyskland eller Nederlandene modtager de mange migranter.

I dag ankom skibet så til Lampedusa hvor migranterne vil komme i land. Operationen er den anden for NGO’en der samarbejder tæt med Sea-Watch.

Krone Zeitung (Østrig) – Salvini tobt: Neues NGO-Schiff legt in Italien an

ANNONSE

Mest læst