Nyt

Hermann er en af de 42 migranter der stadig er på Sea-Watch 3 

I en video på NGO’en Sea-Watch´twitterkonto fortæller den velnærede afrikanske migrant “Hermann” at han bør modtages af Europa. Det handler om det han kalder “solidaritet”.

Samme NGO mener også, at der ikke er problemer i at Europa med 500 millioner indbyggere modtager ham. Hvad de ikke skriver, er at Afrika med over en milliard indbygger og større landareal har større muligheder for en initiativrig velnæret migrant.

Sea-Watch 3 nærmere sig i øvrigt italiensk farvand selvom Matteo Salvini har afvist at Italien vil lægge havn til de resterede 42 migranter på skibet.

For begge parter er det et spil. Salvini kan henvise til NGO’erne stadig fragter migranter og NGO’erne kan gøre sig til selvom trafikken er raslet ned på den centrale Middelhavsrute. Omvendt. Så længe Italien holder Sea-Wtch 3 hen brænder den brændstof af og kan ikke samle flere migranter op.

Krone Zeitung – Nervenkrieg um NGO-Schiff Sea Watch vor Lampedusa

ANNONSE