Nyt

Venstreorienterede  Carola Rackete

Situationen på migrantskibet Sea-Watch 3 med omkring 40 illegale afrikanske migranter tilspidser sig. Mens venstreorienterede pro-masseindvandringspolitikere i Tyskland, Nederlandene, Luxembourg og Frankrig tilbyder at modtage migranterne sætter Italiens indenrigsminister Matteo Salvini sig imod og vogter ikke kun Italiens suverænitet imod afpresning, men også Europa.

Matteo Salvine modstaner er den venstreorienterede Carola Rackete der i nogen medier fremstilles som helt og slet ikke bliver mødt af modspørgsmål eller udstillet som redskab for illegale migranter og menneskesmuglere. 

I nogle tweets har skibets kvindelige venstreorienterede kaptajn Carola Rackete sagt, at

“Mit liv var let. Jeg er hvid, tysk, født i et rigt land med det rigtige pas” 

“Da jeg indså dette, følte jeg en moralsk forpligtigelse til dem der ikke havde de samme muligheder som mig”. 

Reuters

ANNONSE