Kopierede/fra hoften

Collage: Stram Kurs’ Uwe Max Jensen i Højlunds forsamlingshus på TV2, 29. maj 2019

Jeg så ikke Højlunds forsamlingshus på TV2, men Stram Kurs’ Uwe Max Jensen var med i panelet, og gjorde det ifølge Søs Marie Seerup ganske godt. Han forklarede blandt andet, at befolkningstilvæksten var en klimamæssig belastning. Noget der var så kontroversielt, at TV2 i den direkte udsendelse fandt det nødvendigt at vise en Koran-tros mishagsytring blandt tilhørerne.

“Det var på sin vis ret underholdende at opleve Uwe Max Jensen fra Stram Kurs, men nogle producere gjorde det endnu mere underholdende ved at klippe folks reaktioner ind. Men det var ikke ren underholdning – han var også en stemme for de klemte grupper i samfundet. Men de øvrige partier ville tydeligvis helst ikke forholde sig til ham.” (Søs Marie Seerup, cit. på BT.dk, 29. maj 2019)

“Uwe Max Petersen fra Stram Kurs er en kontroversiel kunstner, som er sprunget ud som politiker. Den første uge af valgkampen kunne ingen få fat i ham. Men han har læst op på lektien: klimapolitik handler ifølge Stram Kurs dybest set om, at der bliver født for mange mennesker i Mellemøsten og Afrika. Bemærk at ingen diskuterer med ham… (TV2.dk, 19. maj 2019)

ANNONSE

Mest læst