Kopierede/fra hoften

Grundangst. Stram Kurs udløser åbenbart en følelse af angst og panik hos mange danskere. Mandag skulle jeg deltage i TV2 Nord ‘s valgprogram John og Sofie møder / John og Sofie på Borgen, hvor den pensionerede murer John og førstegangsvælgeren Sofie møder kandidater fra samtlige partier.

Sofie var blevet forhindret i at deltage. Det var første gang, hun meldte afbud. Hun har mødt kandidater fra de 12 andre partier. Hvad grunden til afbuddet var stod hen i det uvisse.

Optagelserne skulle foregå på Studenterhuset i Aalborg ‘s midtby. Journalisten fra TV2 Nord clearede det med Studenterhusets daglige leder, der bad om, at ingen af de andre besøgende kom med på optagelserne, hvilket blev accepteret af journalisten.

ANNONSE

Optagelserne blev lavet, og min umiddelbare vurdering var, at det havde været et fint møde og en god snak mellem John og jeg om Stram Kurs’ politik og mit kandidatur til folketinget.

Senere mandag tog Studenterhuset imidlertid kontakt til TV2 Nord og krævede, at optagelserne ikke blev brugt. Så i dag – onsdag – måtte vi lave optagelserne igen. Igen glimrede Sofie ved sit fravær. Hvad grunden var blev ikke oplyst.

Optagelserne af samtalen mellem John og jeg kom i kassen, og indtil videre har Cafe Vi2 i Aalborg ikke henvendt sig til TV2 Nord for at få dem skrottet.

Programmet kan ses fredag eller en af de kommende dage på TV2 Nord.

(PS: John og jeg kendte ikke hinanden i forvejen, og vores mønsterkoordinering er et tilfælde)

 

Uwe Max Jensen er kandidat for Stram Kurs i Nord-Jylland

Se også
Andrea Dragsdahl interviewer Uwe Max Jensen om Stram Kurs ‘s kulturpolitik 

ANNONSE