Nyt

Der er spor af magt og penge fra justitsministeriet i til TV 2 ‘s nyhedsafdeling. Statens interesser og private penge flyder sammen i et for offentligheden uigennemskueligt spil.

Den kendte TV 2-journalist Rasmus Tantholdt har åbnet sit eget bookingbureau, og han udlejer gennem sit bureau Søren Pape Poulsen ‘s personlige spindoktor Jakob Sheikh til foredrag og som vært for arrangementer. Det betyder, at Rasmus Tantholdt tjener penge på Søren Pape Poulsens spindoktor.

Som spindoktor / særlig rådgiver for justitsminister Søren Pape Poulsen er Jakob Sheikh en central aktør i den danske regerings politiske magtspil. Det er Jakob Sheikhs arbejde som spindoktor at lancere og plante historier hos danske medier og journalister.

Nyhedsjournalist Rasmus Tantholdt fra TV 2 åbnede bookingbureuet ‘Tantholdt.com‘ i 2017. Igennem Tantholdts bureau kan man leje justitsministerens spindoktor til diverse arrangementer.

Hver gang dette foregår, så tjener både Søren Pape Poulsens spindoktor og TV 2-profilen Rasmus Tantholdt gode penge. Udlejningen er foregået siden november 2017.

I denne sammenhæng er det værd at nævne, at tv-stationen TV 2 er ejet af den danske stat, og dermed kontrolleres TV 2 i sidste ende af den danske regering herunder Søren Pape Poulsen.

ANNONSE

Spørgsmålet er, hvorvidt Søren Pape Poulsen profiterer af de gode forbindelser mellem Rasmus Tantholdt fra TV 2 og spindoktor Jakob Sheikh. Er der for eksempel gode historier om Søren Pape Poulsen og justitsministeriet i TV 2 Nyhederne, fordi Papes spindoktor har en hotline til TV 2 Nyhederne ‘s stjernejournalist Rasmus Tantholdt?

Søren Pape Poulsen er tavs i denne sag. Men han har sandsynligvis også svært ved at søge medierådgivning hos sin spindoktor, der er centrum i denne penible sag, som er fyldt med magt, penge og interessekonflikter.

(Mere om den ildelugtende sag her) 

Se også
Odense: Fire DF-frivillige truet af maskeret mand med kølle – ‘Pil det lort ned, eller jeg smadrer jer!’

ANNONSE