Nyt

DF-profilen Christian Langballe blev rundbarberet ved valget som han selv skrev på Facebook og erkendte han var færdig.

Efter at havde rost Søren Pape Poulsen og Inger Støjberg for et flot resultat i samme kreds var der dog mindre pæne ord til Stram Kurs og Pernille Vermund.

Kære alle 
Vi har tabt så eftertrykkeligt. Sådan er det bare! Jeg er selv blevet rundbarberet af Støjberg og Pape i min kreds. Tillykke til dem: Jeg er ude! Jeg stopper i dansk politik – helt og aldeles. Vi har jo været op imod råbeartisten fra Stram Kurs og plastik- og silikonemennesket fra Nye Borgerlige. De kommer til at ændre alt, siger de selv. Vi kommer til at følge dem i deres greb efter magten. De har svinet mig til i en grad, som er ganske overraskende. Jeg gider ikke mere. Facebook trolde angrebet mig i den store stil. Dumme svin fra Nye Borgerlige har siddet på ryggen af mig i flere år. Så er det nu, at jeg siger: Tak alle sammen. Det slutter her for mig. !!! Jeg lukker min profil ned nu!!!
Efterfølgende slettede han det efter sagen var i flere landsdækkende medier og så undskyldte han. Dog ikke til Stram Kurs.
8 timer

Kære alle 
Beklager mit opslag igår. Det var plat og under min værdighed og skrevet i et frustreret øjeblik. Det har været en umådelig hård valgkamp, hvilet har sat sine spor. Beklager mange gange. Jeg ønsker Pernille Vermund tillykke med valget. Hun har ført en god og effektiv valgkamp. 
Tak til alle, som har stemt på mig. Det har været et privilegium at tjene jer og mit land. Tak for denne gang.

ANNONSE