Nyt

Dansk Samling lancerede torsdag sin nye hjemmeside, og indleder således en proces, der gerne skulle gøre partiet opstillingsberettiget til næste folketingsvalg. ‘Staten stærk & Folket frit’ lyder mottoet. Landsformand Morten Uhrskov præsenterer den nye side således på den officielle hjemmeside.

“Så er Dansk Samlings omlagte hjemmeside klar, og vi vil nu samle underskrifter til opstilling til det næste valg til Folketinget med brug af digitale underskrifter. På hjemmesiden er der en tydelig vejledning i, hvordan man sender sin mailadresse til os, hvorpå vi sender den til Indenrigsministeriet, der syv dage senere sender den tilbage til vælgeren, der så skal bekræfte sin underskrift elektronisk ved hjælp af NEM-ID.

I løbet af få dage vil man på nettet kunne se reklamer for Dansk Samling. Vi agter at være massivt til stede på de elektroniske medier, og det er vores sikre overbevisning, at vi i løbet af kort tid vil have samlet de nødvendige underskrifter, godt 20.000 i alt.”

ANNONSE

11 svar til “Dansk Samling lancerer ny hjemmeside inklusiv tydelig vejledning i ‘brug af digitale underskrifter’”

 1. queuecumber siger:

  Spændende, jeg tror vi får et nyt jordskredsvalg.

 2. Jakob siger:

  Stemdansk.dk
  🙂

 3. Henrik Petersen siger:

  Dansk samling vil IKKE iværksætte de massive hjemsendelser der er absolut nødvendige hvis vi skal overleve som folk. Det vil vi til gengæld i Danskernes Parti. Stemdansk.dk

 4. HansStorm siger:

  Rolig nu Morten, ingen fjender til højre

 5. Henrik Petersen siger:

  Ordentlige folk ? Hører jeg selvretfærdigheden hvisle? Det er afgørende nødvendigt at iværksætte massive hjemsendelser hvis vi skal overleve som folk, er det så svært at forstå ? Men , bevares hvis det er vigtigere at blive opfattet som et ” godt” menneske så vær god. Trist.

 6. Peter Pedersen siger:

  Meget smart med det der Nem-Id, dog kræver det en handling, mere end det kræver en overvejelse hvilket næppe er befordrende for Dansk Samling.

 7. Jakob siger:

  Dine kommentarer sendte mig lige tilbage til Poul Nyrup’s “I bliver aldrig stuerene”.. Det niveau havde jeg alligevel ikke forventet. Men okay, rart at vide hvordan det forholder sig. God dag, mvh Jakob.

 8. Jan siger:

  I er sent ude af starthullerne i Dansk Samling, mon ikke Nye Borgerlige allerede har snuppet en stor del af de potentielle stillere? Danskernes Parti er der ingen grund til at spilde tid på .. de bliver aldrig opstillingsberettigede.

 9. Jakob siger:

  Du tænker nok på den løsning diverse partier havde frem til 12/1?
  Den nye foregår ved at man sender sin mail adresse, 7 dage senere kommer der en mail retur med et link, hvorved man underskriver vælgererklæringen med sin NemID. Dermed er man færdig. Så det er blevet væsentlig nemmere, bortset fra at systemet vist nu sender mange links ud der ikke virker. Forhåbentlig arbejder de på at få rettet op på dette i en fart. God weekend

  • Per Pedersen siger:

   Det jeg fik tilbage i eboks, var et dokument, som jeg skulle underskrive og sende til partiet. Og det var D. 27. januar. Ganske vist ikke Dansk Samling.
   Teksten er som følger:

   “Du har tilkendegivet, at du vil deltage i anmeldelsen af et parti, som ønsker at stille op til folketingsvalg. Du modtager derfor vedlagte vælgererklæring. Når du har underskrevet vælgererklæringen, skal du sende den til partiet. Du vil modtage en kvittering, når partiet har registreret din vælgererklæring i den digitale løsning til indsamling af vælgererklæringer. Ønsker du på et senere tidspunkt at trække din vælgererklæring tilbage, skal du kontakte partiet. Ønsker du alligevel ikke at afgive en vælgererklæring til partiet, eller har du ikke selv givet dine oplysninger til partiet, kan du rette henvendelse til partiet for at trække støttetilkendegivelsen tilbage og få slettet de oplysninger, der er registreret om dig.”

   Så det er ikke helt som du og jeg havde forestillet os, nærmest bare lidt molbo-agtigt.