Kommentar

Det er nu slået fast, hvilke af familien Holch Povlsens børn, der på tragisk vis er blevet dræbt af muslimske terrorister i Allahs navn. Direktør Anders Holch Povlsen fra Bestseller oplyser navnene i en sms, som han har sendt til Herning Folkeblad.

De dræbte er Alfred Holch Povlsen på fem år, Agnes Holch Povlsen på 12 år og Alma Holch Povlsen på 15 år.

Anders Holch Povlsen, 46 år, og hans kone Anne Storm Pedersen, 40 år, overlever den muslimske terror sammen med deres 10-årige datter Astrid Holch Povlsen.

“Vi sender jer de kærligste hilsner, kærligste tanker og er dybt taknemmelige over alt den hjertevarme, vi har modtaget de seneste dage,” udtaler Anders Holch Povlsen.

Torsdag aften var der arrangeret et mindeoptog med fakler, der skulle mindes ofrene for den muslimske terror på Sri Lanka. Ægteparret Holch Povlsen overværede kort de flere tusinde menneskers optog fra trappen ved deres hjem i Stavtrup ved Aarhus.

Æret være Alfred, Agnes og Almas minde.

Der er noget gammelkendt over disse mennesker, der marcherer til minde om nogle af deres lokale, der blev slået ihjel. De sad på den gyldne gren, havde alt, og så er de tilintetgjort. Hvad mon de unge tænker? Det er ikke længe siden der var en tilsvarende march for Louisa Vesterager Jespersen, der fik halsen skåret over i Atlasbjergene i Marokko.

ANNONSE

Findes der nogle voksne, der kan fortælle børnene og de unge på en pæn måde, at verden ikke længere er “pæn” og tryg. At de grusomste ting kan ramme en, og det behøver ikke kun at være i Asien, men også i Danmark.

ANNONSE