Tavle

En uhyggelig historie fra 2700-netavisen Brønshøj-Husum om den lokale pølsemand / pølsedame, der har måttet lukke som konsekvens af chikane og provokationer fra muslimer:

“Mange har utvivlsomt gået og undret sig lidt over, hvorfor der ikke mere er en pølsevogn på Brønshøj Torv. Den forsvandt lige pludselig efter at have været der i en længere periode. Men der er en forklaring på tingene.

En bande unge mennesker chikanerede og provokerede “pølsedamen” så meget, at hun til sidst valgte af give op. I cirka to et halvt år havde hun haft sin pølsevogn på torvet, og den havde været midtpunktet for mange mennesker, men presset blev for stort, og så sluttede det kapitel.

Netavisen har haft en snak med “pølsedamen”, som ønsker at være helt anonym af frygt for repressalier. Hun er flyttet langt væk fra Brønshøj, som hun ellers elskede overalt på jorden.

ANNONSE

– Lad mig slå fast med det samme, at den tid på Brønshøj Torv var et særligt kapitel i min tilværelse. Ja altså lige indtil chikanerierne blev for voldsomme, fortæller “pølsedamen” indledningsvis. – Når jeg stod alene i pølsevognen kom denne drengebande forbi og råbte alverdens sjofelheder til mig. De ville blandt andet have, at jeg skulle erstatte svinekødet med halalkød – og at jeg kunne proppe grisene op et vis sted ! De råbte også om, hvor mange penge, jeg mon havde i kassen. Nu er det ikke sådan, at jeg ikke kan stå for noget, men det greb desværre om sig, og til sidst følte jeg mig nærmest truet og turde ikke fortsætte. De smed kanonslag ind under pølsevognen og startede motoren, og sådan blev det ved. Jeg fatter ikke, det er kommet så vidt, men anderledes må jeg jo så også bare konstatere, at løbet er kørt med hensyn til den uheldige udvikling i samfundet. Det er blevet værre og værre, og nu er det for sent at gøre noget ved det.”

Læs hele historien hos 2700-netavisen Brønshøj-Husum.

Se også
Forskellen mellem truende muslimer og såkaldt moderate muslimer er ens

Tidligere kommunist og DR-profil kalder Rasmus Paludan for “hadefuld”

Muslim med Islamisk Stat flag på hættetrøjen forlanger ‘ytringsfrihed’ i Danmark

Koran-tyv ‘Ahmani’ / Ahmad el Chaabi bekender i video: “Vi var med guds vilje i stand til at … forhindre ham i at brænde Koranen.”

Islamisk Stat-sympatisører mfl. på gaden under uroligheder: “Det er nu, de skal brænde ting af.”

ANNONSE