Kopierede/fra hoften

Mona Striib nyder havudsigten, millionlønnen og solstrålerne i sit liebhaverhus. Hun er formand for FOA, der er Danmarks tredjestørste fagforening, hvis 179.000 medlemmer er hårdtarbejdende sosu-hjælpere og -assistenter, brandfolk og hjemmehjælpere.

Med fødderne oppe og øjnene rettet mod de blå bølger sidder den magtfuldkomne fagforeningspamper Mona Striib og retter sin vrede mod politikerne Pernille Vermund fra Nye Borgerlige og Rasmus Paludan fra Stram Kurs, som hun hader af hele sit hjerte.

Hun nævner endda den “velfærd generationer har bygget op før os”. Mona Striib glemmer bare, at den danske velfærd er presset, fordi det danske samfund bruger mindst 33 milliarder kroner på ikke-vestlige migranter hvert eneste år.

ANNONSE

Til sammenligning bruger det danske samfund 77,5 milliarder kroner på det danske sygehusvæsen. Ikke-vestlige migranter koster altså næsten det halve af de samlede udgifter til det danske sygehusvæsen.

Mona Striib er en ægte havudsigts-kommunist. Fagbossen har tidligere været medlem af DKP – Danmarks Kommunistiske Parti i fem år. Alligevel sidder hun og raser mod danske politikere, fordi de advarer mod religiøs masseindvandring. Den tid, hvor venstreorienterede tog religionskritik alvorligt, er forlængst forbi.

Mona Striib glemmer i sin hadprædiken, at hendes ideologi – kommunisme – har kostet over 100 millioner mennesker livet gennem tiderne. Kommunisme koster folk livet den dag i dag.

I dag sidder Mona Striib på livets grønne gren med havudsigt, og hun har en årsløn på 1.038.874,00 kroner, og da Mona Striib bor i Kolding, får hun et løntillæg på 91.863,00 kroner om året. Men lad os ikke glemme de cirka 13 procent i pensionstillæg, som den ræverøde fagboss får ind på guldkontoen hvert år.

Mon Mona Striib mener det samme som sine 179.000 lavtlønnede medlemmer? Eller tror hun, at alle har havudsigt, millionløn og elsker masseindvandring?

Se også
Portrætmaleri af Mogens Glistrup bliver præsenteret ved en fremvisning på Christiansborg

ANNONSE