Nyt

© National Archives of Norway

Henvisningen til mellemkrigstiden er blevet en eufemisme for noget man slipper nærmere at definere. Publikums hoveder er proppet fulde af billeder som fremkaldes bare man sier ordet. Her Stadtschloss i Øst-Berlin.

Lars Løkke Rasmussen mener at Rasmus Paludan og hans parti bringer os tilbage til mellemkrigstiden. Han tager fuldstændig afstand fra Rasmus Paludan.

»Jeg kommer ikke til at bygge en regering på en politisk dialog eller give politiske indrømmelser til det parti,« udtaler Lars Løkke Rasmussen om Stram Kurs.

..

Lars Løkke Rasmussen mener, at man skal tilbage til »mellemkrigstidens Europa« for at finde lignende synspunkter i den politiske debat, som dem Stram Kurs fremfører.

»At gå op mod Grundlovens ord om religionsfrihed, at forbyde en bestemt religion og at udtrykke, at mennesker, som har været i Danmark gennem generationer, og som har dansk statsborgerskab, skal deporteres,« siger Lars Løkke om Stram Kurs.

»Det er fuldstændig uladsiggørligt at jeg skulle række ud efter sådan nogle synspunkter. Det kommer ikke til at ske.«

Men baggrunden for Paludans krav, siger Løkke Rasmussen ingenting om: At danskere oplever at blive presset ud af boligområder, hvor muslimer overtager, som f. eks. Brønshøj. Det er bare et i rækken af eksempler. Læser Lars Løkke ikke aviser? Har han ikke øjne i hovedet? Har han ikke ører at høre med?

Har han ikke forstået, at ved at stille sig op mod Stram Kurs, kan danskerne komme til at stemme på Paludan i ren protest. Der skal ikke mere end end gnist til.

ANNONSE

 

 

Løkke: Ingen indrømmelser til Paludan

ANNONSE