Kopierede/fra hoften

Uret tikker, men Stram Kurs er i skrivende stund på 17.739 vælgererklæringer, og alt indikerer at partiet bliver opstillingsberettiget til det kommende valg. Det gør ikke et Lars Løkke-flertal mere sandsynligt, men omvendt, det bør ikke være det væsentlige her i 2019. Det kunne have negativ effekt for Nye Borgerlige, men groft skåret, så vil Rasmus Paludan ene mand gøre det umuligt for de øvrige partier ikke at debattere udlændingepolitik.

Det faktum alene, kan stoppe Dansk Folkepartis styrtblødning, og sørge for at Nye Borgerlige kommer solidt over spærregrænsen. Godt for Danmark! Partilederdebatterne bliver episke. Som man har kunne høre i interviews, så behøves det ikke nødvendigvis ende i skinger ‘hoooomo-Islam’-snak, selvom status quo’erne jo nok vil foretrække den variant. Så kan de nøjes med at tage afstand.

“‘Hvis de fastholder det her tempo, så er det realistisk, at de når det, hvilket er ret usædvanligt og formentlig uden fortilfælde,’ fastslår valgforsker og professor i statskundskab Rune Stubager fra Aarhus Universitet.” (BT, 25. april 2019)

ANNONSE