Nyt

Se evt. Fox, Wall Street Journal eller Politico

For folk der følger lidt med i amerikansk politik er det ingen overraskelse, men for gennemsnitlige MSM-guidede danskere, vil det komme som et chok. Trump har på væsentlige områder gjort det godt, og har en rimelig chance for at blive genvalgt. Fra BT – Sådan ville det gå Trump, hvis der var valg nu.

… hvis der var valg i USA i dag, ville Donald J. Trump blive genvalgt med et brag.

Det skriver både mediet Politico og den dybt respekterede finansavis The Wall Street Journal. Og årsagen er lige så simpel, som den er overbevisende.

‘Økonomien går godt. Arbejdsløsheden er lav. Og benzinen er billig. Og det er nok for både kernevælgere og Trumps mere moderate fanbase – mange af dem, der måske ikke engang vil indrømme, at de igen stemmer på Trump.’

Sådan siger den republikanske strategiker Ben Stein til Fox News. Og diverse meningsmålinger foretaget af både CNN og Nielsen bekræfter denne teori.

… For udenlandske iagttagere og mange demokrater kan det virke ufatteligt. Men sandheden er, at Donald Trump er vanvittigt populær. …,’ siger Ben White, der er politisk ekspert og journalist ved Politico.

“Trump this week seized on a new CNN poll that showed more than seven in 10 Americans, or 71 percent, view the U.S. economy as ‘very good’ or ’somewhat good.’ That was higher than CNN has measured at any point since a CNN/USA Today/Gallup poll in Feb. 2001 found 80 percent thought the economy was that robust.” (Politico, 21. marts 2019)

ANNONSE