Kommentar

Erfaring og modgang gør Trump til ægte præsident. Den kontinuerlige krig mod ham, har fået Trump til at vokse med opgaven. Nu begynder han at udfylde sin rolle. Den er ikke som forgængernes, men den er præsidentiel. Dens vigtigste træk: Han taler til almindelige mennesker.

Hannah Arendt skrev i ”On Violence”, at vold ikke hører til i politik. Politisk vold er således en selvmodsigelse. Vold som metode vil ødelægge det, man forsøger at opnå og give det en helt anden drejning.

Det kan vi, som var med på venstrefløjen i tresserne bære vidnesbyrd om. Det er derfor, at en god del mennesker fra tresserne ser farerne ved flirten med vold, som de liberale medier og Demokraterne begiver sig af med. De udfordrer hele tiden grænserne for hvad man kan sige, med klare opfordringer til at gå i kødet på Trump-tilhængere og drive dem ud af restauranter, supermarkeder, biografer, eller simpelthen ud af det offentlige rum.

ANNONSE

Det er at opføre sig som pøbelen og at opfordre andre til at gøre det.

Alt hvad der sker bruges som våben mod præsidenten. Han gøres ansvarlig for at rørbomberen Cesar Sayoc kom til hans møder. Trump gøres ansvarlig for alle skøre menneskers handlinger. Venstresiden er derimod aldrig ansvarlig for noget som helst.

En sådan aggression, en sådan totalitær opførsel, kan ikke andet end at provokere.

Venstresiden bruger det som endnu et eksempel på at Trump tiltrækker sig mennesker der fortjener alle de negative adjektiver venstresiden fråser i.

I næste omgang kan man give præsidenten skylden for polariseringen i samfundet.

De danske medier er med på vognen.

I de nordiske lande er det kriminelle indvandrere og muslimernes intolerance og særkrav, der radikaliserer befolkningen. Medierne spiller uvidende om det, der sker. Ikke på noget tidspunkt forsøger medierne at trække en parallel mellem alle voldtægterne, overfaldene, røverierne og bevægelsen mod højre.

Ved at undlade at påtage sig sin rolle som den fjerde statsmagt, bidrager medierne til at tillidskløften vokser.

Danskerne er ikke klar over at Donald Trump er ved at bygge sig op som præsident. Hans popularitet stiger.

Donald Trump får nu godkendelsesstempelt for sit arbejde fra 47 procent af vælgerne, ifølge en ny måling. Det er en stigning på 8 procent, fra de 39 procent for seks måneder siden.

A new poll from NBC News and The Wall Street Journal found that 47 percent of respondents approve of the job President Trump is doing.

A 47 percent approval rating is Trump’s all-time high since being elected President.  The same poll had Trump at 39 percent approval only six months ago.

Demokraterne mobiliserede før kongresvalget 6. september og traditionelt gør det parti, der er i opposition det godt ved midtvejsvalget, der skal foregå i november. Men ingenting er normalt. Kavanaugh-høringen har vækket de Republikanske vælgere.

Nu forsøger Demokraterne og de liberale medier at udnytte rørbomberne og synagogemassakren til hvad som helst. Hæmningsløst.

De bruger frygt og propaganda. De liberale og venstresiden er ved at blive præcis som det skræmmebillede de i alle årene har tegnet af højresiden: Korrupte, hadefulde, voldsberedte, diskriminerende.

Alt for at bevare magten.

Undervejs ødelægger de demokratiet.

EU gør det samme i Europa. Men her er modkræfterne svagere, til trods for Italien, Østrig, Ungarn og Polen. De europæiske stormagter går forrest i ødelæggelsen af deres egne lande og Europa.

Som små lande må de nordiske lande forstå, hvor deres interesser ligger.

 

 

President Trump’s approval rating hits new high as Democratic lead shrinks in tight races, poll says

 

 

ANNONSE