Nyt

Jeg har fået tilsendt en del billeder fra dagens islamistiske markering på Christiansborg Slotsplads, og det vil næsten være synd ikke at bringe et stort udvalg her på siden. Posten opdateres løbende…

MSM-vinkling (neutralt om kalifattilhængere, fjendtlig mod islamkritiker)

“På den måde var de to hovedpersoner adskilt i den time, prædikenen varede. Netop mødet mellem den islamiske organisation Hizb ut-Tahrir, der i kølvandet på sidste uges terrorangreb i to moskéer i New Zealand havde anmeldt en fredagsbøn på Christiansborg Slotsplads, og den kontroversielle islamkritiker Rasmus Paludan, der havde anmeldt en moddemonstration, havde fredag formiddag sendt et talstærk politi og hold af journalister til Christiansborg.” (Jyllands-Posten om ukontroversielle Hizb ut-Tahrir, 22. marts 2019: Politiet adskilte Rasmus Paludan og Hizb ut-Tahrir…)

Hizb-ut-tahrir (billeder)

 

Patrioter

Så ver der Rasmus Paludan på den anden side af Kanalen

En fra den anden side var så stærk modstander at han la på svøm

ANNONSE