Nyt

Stram Kurs har arrangeret en moddemonstration vendt mod Hizb ut-Tahrir ‘s massebøn på Christiansborg Slotsplads fredag 22. marts 2019 klokken 12.30. Stram Kurs ‘s moddemonstration, der bliver afholdt under den mundrette titel Hizb ut-Tahrir med røven i vejret – Stram Kurs brænder Koranen, foregår på Christiansborg Slotsplads fra klokken 12.30 til 14.30.

Stram Kurs skriver om moddemonstrationen på Facebook:

“Den muslimske voldsorganisation Hizb ut-Tahrir har indkaldt til fredagsbøn på Christiansborg Slotsplads. I Stram Kurs ønsker vi ikke, at islamister besudler vores hellige grund uden modstand. Så vi møder op til en god kamp i 5 Koran, og bagefter futter vi koranen af til den gode ret Bacon á la Koran!”

*

Terroristen Omar El-Hussein var i øvrigt aktiv i Hizb ut-Tahrir’s moske på Nørrebro.

Se også
Rasmus Tantholdt: “Jeg elsker muslimer”

ANNONSE