Kommentar

Jeg har aldrig set en betjent bede venstreradikale moddemonstranter dysse sig ned, når Rasmus Paludan eller andre højreorienterede taler, og scenariet er utænkeligt i praksis. De dobbelte standarder fremstår således krystalklare. Fru Justitia er måske nok blind, men den udøvende magts gadebetjente er ikke altid. Jeppe Nyboe Jensen fra Københavns Politis præventive sektion havde en travl dag.

En historie der breakede på Berlingske – Aktivister ‘buhede’ af Hizb ut-Tahrir – så greb politiet ind.

“En politibetjent fra Københavns Politi greb under en islamkritisk demonstration ved Christiansborg fredag den 22. marts ind over for tre demonstranter, der buhede under Hizb ut-Tahrirs afvikling af fredagsbøn på Slotspladsen.

Jeg ser, at der kommer en politibetjent hen til tre demonstranter, der står og buher. Han bebrejder deres adfærd og fortæller dem, at de står og buher under den del af bønnen, der svarer til fadervor,’ siger Marianne Mørk Mathiesen, der er medlem af regionsrådet i Region Syddanmark og formand for foreningen Bevar Danske Kvinders Ligestilling.

Hun deltog selv ved demonstrationen, som folketingsmedlem Lars Aslan Rasmussen fra Socialdemokratiet havde arrangeret.

‘Politibetjenten irettesatte demonstranterne, og jeg må sige, at jeg blev ganske forundret. Det er en ejendommelig opførsel fra en betjents side af. Han skulle jo gerne være upartisk,’ siger Marianne Mørk Mathiesen.”

ANNONSE