Nyt

Der blæser nye vinde i Sverige. Her viser man de dommere, der hjælper fremmede sexforbrydere til at blive i landet. I foråret 2019 beslutter højesteret at droppe udvisningen af den somaliske voldtægtsmand Hanad Mohammed.

Den 33-årige somalier havde flere domme for narkokriminalitet, vold og vanvidskørsel, inden han voldtog en blond 23-årig svensk kvinde i sommeren 2018.

Både den svenske byret og landsret mente, at Hanad Mohammed skulle hjem til Somalia. Men tre højesteretsdommere bestemte, at den afrikanske voldtægtsmand skulle blive i Sverige. I den svenske avis Expressen kan læserne se billeder af de tre højesteretsdommere.

Det var den 60-årige Svante O. Johansson, 66-årige Sten Andersson samt 66-årige Ann-Christine Lindeblad fra den svenske højesteret, der holdt hånden over voldtægtssomalieren.

Man ville aldrig opleve noget lignende i de multikulturelle danske medier. Her er danske dommere fredet og nærmest anonyme, mens de afsiger den ene islamvenlige dom efter den anden, der ofte muliggør ny kriminalitet rettet mod danskerne.

ANNONSE

Danskerne fortjener at kende sandheden om, hvem, der ødelægger Danmark. Lad os gøre som svenskerne.

ANNONSE