Nyt

Inger Støjberg på Facebook:

I går fordømte en række imamer TV2 og tv-kanalens afdækning af, at der i mindst otte moskeer hersker et middelalderligt tankesæt og rådgives i direkte modstrid med dansk lov samt dansk skik og brug. Samtidig med det meddelte Hizb ut-Tahrir, at ‘Islam ikke går på kompromis’.

Jeg kan ikke sige det klart nok: Det er ikke TV2, der skal fordømmes, men det et det middelalderlige syn på ligestilling, stening, vold mod kvinder og børn og afstandtagen til dansk skik og brug, som nogle imamer står for, der skal fordømmes. Når man bor og lever i Danmark, så skal man tage det værdigrundlag og det fundament af frihedsrettigheder til sig, som generationer før os har lagt og kæmpet for.

Til de 31 imamer og muslimske organisationer, der i går valgte at fordømme TV2, er der blot at sige: I har tilsyneladende intet lært eller forstået – eller også vil I bare ikke være en del af Danmark. I har alle muligheder her i landet, men I misbruger dem og i modarbejder os. I er ødelæggende for det danske samfund.

Og til Hizb ut-Tahrir er blot at sige (endnu en gang ): I hører ikke hjemme her.

Men til alle jer helt almindelige muslimer i Danmark, der hver eneste dag står op, passer jeres arbejde, uddannelse og deltager i det helt almindelige liv i Danmark: Vi bakker jer op! I har taget Danmark og værdisættet til jer, og det aftvinger min fulde respekt. Det er jer, der er de første, det rammer, når yderligtgående imamer og foreninger forsøge at undertrykke kvinder, børn eller alle dem, der tænker eller lever anderledes, end de selv gør.

Jeg kan godt forstå, det må være trættende for jer, at I hele tiden skal forholde jer til jeres tro – og især de yderliggående kræfter, der mentalt ikke lever i 2016, og som helt tydeligt ikke hører til i Danmark. Men så længe disse kræfter – herunder en stribe imamer – bekæmper de frihedsrettigheder, vi har i Danmark, så er det desværre nødvendigt, at både I og vi siger klart og tydeligt fra!

inger-støjberg-facebook

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2016-03-13-efter-islamiske-organisationers-tv-2-fordoemmelse-imamer-skubber-ansvaret-fra-sig

 

ANNONSE

8 svar til “En integrationsminister værd betegnelsen”

 1. Henrik Petersen siger:

  Jeg er en af de moderate,fredelige nazister der står op hver morgen og passer mit arbejde, og hold fast hvor er jeg træt af at skulle forsvare at jeg ser op til Hitler og synes at han var en stor og god profet, bare fordi nogle rabiate nazister begik nogle uhyrligheder for 70 år siden.

  • For_Mangfoldighed siger:

   Jeg tror måske at Inger Støjberg er mere begavet end som så.

   Jooh, jeg er faktisk overbevist om at hun har fattet en hel del.

   Bemærk den ganske skarpe formulering “især de yderliggående kræfter, der mentalt ikke lever i 2016, og som helt tydeligt ikke hører til i Danmark.”.

   Og moderate muslimer findes faktisk – med en sekulær indstilling, men de er ganske få.

   Udtalelsen om de mange muslimer som hver dag står op og går på arbejde, deltager i det danske liv osv, det kunne jo være en slags provokation til alle de mange muslimer (flertallet) der er tavse, men som samtykker med imamer og andet djævelskab. Med andre ord, en opfordring til at bekende kulør, vælge side.

   • Henrik Petersen siger:

    Og imens hun bruger tid på snak, vokser problemet. Nu har vore magthavere snakket og snakket og snakket i årtier , imens er problemet bare vokset og vokset. Muhamedanerne har for længst regnet ud at tiden arbejder til deres fordel så længe vore magthavere tror at ord kan løse problemet.
    Det er tvingende nødvendigt med handling, NU. Luk grænsen helt af og start massive hjemsendelser ellers taber vi kampen og vore børn og børnebørn vil forbande os vores manglende vilje til at handle,

    • sussebassa siger:

     Skrev noe veldig likt, men fikk ikke mitt innlegg fram..slettet..
     er nok ikke velkommen her…
     Vi er nokså enige.

 2. sussebassa siger:

  Prate..prate..det er de dyktige til disse ministre, uansett land, men sette handling bak, det gjør de ikke..våger ikke..
  En av de verste kommentarer jeg hører er ifra Løfven & co..detta skal ikke skje…som da er redan skjedd, men sette handlinger bak for at det ikke skal igjenta seg..Nei, bare en gjeng pratmakere til altfor store kostnader og skade for sine land.

 3. Glennie Sørensen siger:

  Problemet er desværre bare, at det er en mindre minoritet af de herboende Muslimer, der i sjælen er Danske, og ønsker og elsker det Danske samfund og kulturen her. Resten tåler os blot, så længe det er nødvendigt, og når det ikke længere er nødvendigt, så kan jeg garantere, af freden er slut, og alle vi vantro, får den Islamiske kærlighed og tolerance, eller rettere manglen på samme, at mærke . .

 4. Marie Vov siger:

  Da der aldrig er indgået en våbenhvile med muslimerne, så er vi faktisk i krig med dem.

 5. KnudMadsen siger:

  Stop nu den snak om moderate muhamedanere. Sådanne findes overhovedet ikke.
  Enten er man muhamedaner og dermed rabiat, eller også er man slet ikke muhamedaner. Der findes ingen mellemting.
  Er man i tvivl, så læs lidt i deres kampskrift. Så opdager man, hvor uhyggeligt den pest er.