Dag: 17. marts 2019

En af Fox News mest populære talk show-værter, Judge Jeanine, er taget af æteren efter et opgør hun tog med Ilhan Omar sidste lørdag.

Les Mer...

Foto: GR Bildet er tatt under innflyging til Longyearbyen om ettermiddagen onsdag den 13. mars.

Les Mer...

Den sigtede seriemorder er tidligere blevet idømt en lang straf for voldtægt af en meget ung pige samt for et drabsforsøg på en kvinde. Ved drabsforsøget forsøgte østafrikaneren at kvæle kvinden, der med nød og næppe slap med livet i behold.

Les Mer...

Vi må altid brydes med Gud, for vi forstår ikke altid, hvad det er for planer, han har med os. Man skal kaste sig i armene på Gud, sagde den skotske teolog P.T. Forsyth, ikke for at blive kærtegnet, men for at brydes med ham. Det kan være, han løfter dig så du mister fodfæste, men det vil være for at løfte dig op fra Jorden og sætte dig på din plads i Himlen – den plads, der tilhører dem, der strider den gode strid og griber fat i Gud som deres evige liv. 

Les Mer...

Der er nedlagt navneforbud mod den 26-årige afrikaner, der er sigtet for tre drab på ældre danskere i et boligkompleks på Østerbro, men det er dog muligt at komme lidt tættere på. YL er sudaneser og har et generalieblad, der bogstavelig talt er af en anden verden.

Les Mer...

Ethnic Danes — whose birthrate is far lower than that of non-Western immigrants – will become a minority sometime around the year 2065.

Les Mer...

Ifølge nogle nye dokumenter, som er blevet lækket til Reporters Without Borders, fængslede eller henrettede det iranske regime mindst 860 journalister i de tre årtier mellem den islamiske revolution i 1979 og 2009.

Les Mer...

Warning against Islamic terrorism, according to the French judicial system, is not only criminal but apparently represents a psychological aberration. Le Pen could face up to three years in prison and a fine of €75,000

Les Mer...

Lørdag talte den New Zealandske premierminister Jacinda Ardern for muslimer på et flygtningecenter i Christchurch, og hun hyldes nu af medier verden over.

Les Mer...

Danske forfattere er begyndt at skrive om borgerkrig. Jeg er ligeglad med, om danske politikere vil redde deres egen røv, bare de ser det samme som jeg gør, og søger at undgå det. Anlæg ikke et bål, for der kommer nogen forbi med en tændstik.

Les Mer...