Tavle

 

Du er ikke nødvendigvis integreret, fordi du har et job.

Muslimske Ismail Halloum er et lysende eksempel på, at du ikke er integreret i Danmark, selvom du betaler skat og er i arbejde. En misforståelse, der ofte indfinder sig i udlændingedebatten.

Pernille Vermund er blevet meldt til politiet for racisme, fordi hun har kaldt terrorsikringen, der skal forhindre muslimske bilangreb på gågader og pladser for “koranklodser”.

Det accepterer muslimske Ismail Halloum ikke. Han vil, trods sine 20 år som migrant i Danmark, ikke acceptere, at man omtaler hans koran og religion med et tvist af dansk humor og sarkasme. Ismail Halloum vil derfor anmelde Pernille Vermund for racisme.

Ismail Halloum har nemlig ikke taget danske værdier og normer til sig. Trods sine mange år som migrant i Danmark.

Ismail Halloum arbejder for Power – et af Danmarks største varehuse for elektronik og hårde hvidevare. Han beder fem gange om dagen, læser jævnligt koranen og overholder regler vedrørende faste. Han hævder dog at være helt almindelig dansker, fordi han har et job og betaler skat.

ANNONSE

Men efter 20 år kan man konstatere, at Ismail Halloum ikke engang er tæt på at blive integreret i Danmark. Muslimske Ismail Halloum sætter sin religion over alt og vil anmelde en dansk politiker, fordi hun ikke respekterer hans koran efter shariaforskrifterne.

Islam har forrang i det muslimske parallelsamfund – og derfor går integrationen så dårligt i Danmark.

Se også
Var det racisme?

ANNONSE