Nyt

Illustrationsfoto

Seks ukendte mænd overfaldt 16-årig dreng, skriver Nordjyske, og noterer henkastet af “i hvert fald en af mændene var af udenlandsk herkomst”. Der sker ting og sager i det multikulturelle natteliv i det man kunne kalde‘Tina Davidsens rolige og fredelige Aalborg’.

Drengen hedder Oliver, og faren fortæller på Facebook, at overfaldsmændene alle var 20-25 årige udlændinge. Ekstra Bladet bekræfter den del af historien, og fortæller, at de formentligt var arabisk-talende. Den ene filmede det hele med en mobiltelefon. Dominanskriminalitet, så at sige.

“VIDNER SØGES!!!!!!!
I nat blev vores dreng på 16 år helt umotiveret overfaldt af seks udenlandske mænd når han var på vej til bussen efter et besøg hos en veninde i Aalborg. Mændene henvender sig til ham og spørger om han har nogle stoffer???? og da han svarer at det har han ikke…så er det vist nok til at han skal have bank. Han bliver slået til jorden og får efterfølgende et flertal spark over hele kroppen. Han lykkes at tage sig tilbage til veninden som han kom fra som så ringer efter en ambulance. Han ankommer til sygehuset som vurderer at det skal behandles som et trauma da de ikke ved om han kan have fået en indre blødning.Han bliver undersøgt fra top til tå og bliver MR scannet. Heldigvis har han ikke fået nogle alvorlige skader andet end en hjernerystelse samt en meget genembanket krop som gør ondt samt chokket over det som sket.

Overfaldet sker på Kastevej tæt på Schleppegrellsgade i retning mod byen engang rundt ca 01.30 -0.200 natten til søndag. Mændene var iklædt hættetrøjer og nogen af dem havde fuldskæg ca 20- 25 år gamle. Vores knejt kan ikke huske så meget fra hændelsen…kun i bider.

Jeg håber virkelig at det er nogen der har vågnet op med en meget dårlig smag i munden 😡 Hvor er vi på vej henne……????? Må meget gerne DELES!!! DELES !!! DELES!!!! Vores børn skal godt nok tænke sig om og ikke færdes alene i nattelivet😥” (Klaus Arenshøj, 26. februar 2019)

Klaus Arenshøj på Facebook, 26. februar 2019

“Imens de fem af dem overfaldt mig, stod en af dem og filmede det hele med sin mobiltelefon. … Hvorfor? Jeg var helt i chok, jeg har jo ikke gjort noget, så hvorfor skulle jeg udsættes for sådan en omgang? (Oliver til Ekstra Bladet, 27. februar 2019)

Fra kommentarsporet…

“Ja udlændinge over en kam. Teksten kunne godt være skrevet af en der ikke taler perfekt dansk. Hvorfor lægge det på nettet så folk igen kan nære forargelsen.” (Susanne Lindorff Larsen)

“På det tid burde 16 årige Drenge sove! … hvem ved hvad drengen har rodet sig ud i, godt han trods intet huske at det var udenlandske mænd. Trods 999 misbruger ud af 1.000 er Dansker. … Ingen og jeg gentage ingen får tæsk, af en flok mænd uden det er selvforskyldt. Måske føle man blot det er en bagatel, man har sagt eller gjort, derfor er man ikke uskyldig.” (Jørgen Meinby Pedersen)

“Jeg er blevet overfaldet umotiveret 4 gang i kbh, det er vigtigt at han får noget psykisk hjælp ellers er der stor chance for at udvikle angst mv… Jeg er aldrig blevet overfaldet af danskere men ALTID indvandrer i grupper! Held og lykke med at finde gerningsmændene! Det er sørgeligt det der sker med vores land…” (John John Shells)

“Min nevø har været udsat for det samme, to gange og det lykkedes aldrig politiet at finde de skyldige og på trods af det foregik i Bispensgade omkring Jomfru Anegade om natten, så var der ingen der meldte sig som vidner, politet undersøgte bla. 7/11 for at se om der var billeder af dem på deres overvågningskamera, men desværre uden held. 😡😡😡😡😡” (Jan Helmut Jørgensen)

ANNONSE