Nyt

Vor civilisation er i krig, siger den franske forfatter og journalist Éric Zemmour: Fjenden udkæmper krigen ved at invadere, kolonisere og sætte landet i brand. Invasionen organiseres af magteliten, lægger han til. Eufemismer som «flygtninge» og «migranter» ændrer ikke på at det der sker, kaldes invasion på fransk.

Magteliten har filosofiske, ideologiske og økonomiske grunde til at organisere invasionen, fortsætter Zemmour. En ting er forestillingen om ubegrænset menneskelighed og mennesker uden rødder, en anden det rent praktiske:

Globaliseringens vindere i storbyerne trænger til nye tjenere (pizzabude, barnepiger, tjenere osv.), men deres eget folk vil ikke gøre det mod en ussel løn. Så de trænges ud i periferien, mens det nye tjenerskab, som finder den samme løn eventyrlig, flytter ind. For ikke at blive assimileret den anden vej, flytter de indfødte ud. Dette har nu stået på i tyve år, siger Éric Zemmour.

De gule veste er også et symptom på ubehaget ved alt dette.

 

ANNONSE