Nyt

Éric Zemmour annoncerer sit kandidatur, 30. november 2021; Foto: Facebook

“Hvordan er en andengenerationsindvandrer med rødder i Algeriet dog endt med de synspunkter?”, skriver TV2-journalist Peter Møller, og giver så en lang opremsning af ting den gode Éric Zemmour har sagt. Han nævner også at han er barn af jøder der blev fordrevet fra Algeriet, og måske skulle det fylde lidt mere i artiklen. Fra et aggressivt portræt set på TV2.dk – Denne mand vil være præsident i Frankrig – hvis det sker, kan det være slut med navnet Muhammed.

“Hans seneste bog, ‘Frankrig har ikke sagt sit sidste ord’, der blev udgivet i september 2021, var lidt over en måned efter udgivelsen solgt i over 205.000 eksemplarer. I bogen advarer forfatteren mod ‘den store befolkningsudskiftning’, der efter hans mening finder sted i Europa og diskuterer, hvordan den traditionelle franske identitet kan bevares. …

– I stedet for at bombe Raqqa skulle Frankrig bombe Moolenbeek, hvorfra terroristerne kom, sagde Éric Zemmour under en radioudsendelse, der medførte vrede og hovedrysten i nabolandet. …

Helt konkret leger han med tanken om at genindføre en lov fra 1803, der sagde, at forældre skal vælge deres barns navn ud fra en række kalendere og lister over forhistoriske personer. Dermed kan det altså blive slut med at navngive sit barn Muhammed.

– At kalde sit barn Muhammed er at kolonisere Frankrig, skriver Éric Zemmour i sin seneste bog.”

Citater fra talen…

“Jeg stiller op, så vores børn ikke skal underkaste sig.”

“Vi må forhindre, at gakkede gender theory-typer får kløerne i vores børn gennem skolesystemet.”

“De etablerede magthavere har løjet for befolkningen. Forsøgt at skjule realiteten; at franskmænd er ved at blive udskiftet.”

“Vi vil ikke lade dem dominere os, ikke lade dem kue os, ikke lade dem kolonisere os — vi vil ikke lade dem udskifte os.”

ANNONSE