Dag: 3. februar 2019

Foto: rubb Rett ved kommunegrensen mellom Hamar og Ringsaker bygges det nå en ny drabantby. Dette er et område med utpreget villa- og rekkehusbebyggelse. Drabantbyen bygges på jordene til gårdene Voll og Søndre-Lund. Noen av husene er høye og ligner på LEGO-klossene man lekte med som barn. Protestene til de som allerede bor her tas […]

Les Mer...

Police scuffle with a yellow vest protester on December 18, 2018 in Biarritz, France. (Photo by Gari Garaialde/Getty Images) Saturday, January 26th 2019. “Yellow vests” protests were being organized in the main cities of France. Mobilization was not weakening. Support from the population had decreased slightly but was still huge (60%-70%, according to polls). The main slogan has remained […]

Les Mer...

Politiets fagforening siger at 290.000 personer demonstrerede i Frankrig lørdag. Indenrigsministeriet siger at det var 17.400 personer.

Les Mer...

For hvorfor kalder vi os troende, når vi ikke tror, at han er den levende Guds søn, som er med sine børn alle dage indtil verdens ende? Hvis vi virkelig tror på ham – tror, at han er herre over Himlen og Jorden – hvorfor er vi så bange? Hvorfor har vi ikke den tillid til ham, at når han er rolig, så kan vi også være rolige?

Les Mer...

Trumps position har længe været præsidentiel og han har tilbudt flere forlig, mens Demokraterne har sagt njet, njet, njet. Striden har blotlagt at Trump er den besindige statsmand overfor en opposition, der ikke har andet end nedgroede idiosynkrasier som slagnummer.

Les Mer...