Nyt

Politiet i Hamburg har fått nye oppgaver etter at det ble forbudt med diesel i to trafikerte gater. Kjøretøyer stanses og kontrolleres for diesel-overtredelse. 

Mens klimahysteriet virker å nå nye høyder, finnes det enkelte røster som bryter med det “grønne mantraet” som har runget over Europa siden Al Gore begynte å reise rundt i sitt private jetfly for å fortelle oss at “enden er nær”. En av disse er den tidligere presidenten for det tyske lungespesialistforbundet, Dieter Köhler. Denne saken ble først omtalt av det tyske nettstedet focus tidligere denne uka.

Köhler kaller et kjøreforbud for dieselbiler for regelrett sludder, fordi grenseverdiene er så lave at de ikke utgjør noen helserisiko. Selv om grenseverdiene hadde vært dobbelt så høye, ville den helsemessige risikoen vært lik null. Den menneskelige kroppen produserer selv nitrogenmonoxid og er fullt kapabel til å ta hånd om slike stoffer i lufta rundt oss, sier Köhler.

Til nå har forskerne sittet i sitt elfenbenstårn, og nå blir sannheten demaskert. Bør ikke dette medføre at vi må gjøre oss opp tanker om den ni år gamle loven implementert av EUs klimapanel? Som en interessant sammenligning inneholder en cigarett en million ganger mer finstøv enn EUs lov om luftkvalitet.

ANNONSE
ANNONSE