Kommentar

EUs split og hersk-metode synes at bygge på et princip om at ødelægge landets love med nye love. Man ødelægger retsstaten indefra. Den samme opløsning kan ses på kunstens område, hvor man ødelægger selve kategoriene der bestemmer hvad der er hvad. Slik opløses selve Oplysningsprojektet. Til syvende og sidst går man løs på biologien, hvor kønsidentiteten opløses. Har fra Tromsø, hvor man har en figur af den britiske kunstner Sir Antony Gormley og overført den på en glemt kvindelig kunstner Betzu Akersloot Berg (1850-1922). Dagens mennesker udsættes for en politisk opløsning hvor de end går, men sanser det ikke. Det er for meget at tage ind. Men det har en korroderende virkning på sindet. Foto: Document

Sagen om tyrkernes ret til familiesammenføring i Danmark handler om meget mere end blot det: Det er EU-domstolen der tvinger Danmark og danskerne til at vælge: Danmark eller EU.

EU er bygget op som et pressionssystem. Jo dybere du kommer ind, jo sværere bliver det at bakke ud. I princippet går det ikke at reversere processerne.

Det er klart at det stærkeste våben til at presse protestantiske nationer i knæ er menneskerettighederne og humanismen. Dem bruger EU for fuld kraft.

EU bruger sagen til at nedbryde dansk lov og påtvinge danskernes et system, EU definerer. Det er tæt på at være diktat og et tab af suverænitet som vi ellers forbinder med besættelse, selv om ingen vil tage ordet i sin mund.

Som Steen Raaschou formulerer det således:

Sagen er barok.

En tyrkisk mand gifter sig med en tysk kvinde med opholdstilladelse i Danmark.

Hans fire tyrkiske børn sammenføres hertil. Ekskonen er i Tyrkiet.

Så bliver han skilt fra tyskeren i Danmark, og gifter sig igen med sin tyrkiske kone.

Nu vil han have hende til Danmark. Det fik han ikke lov til, da han og familien har større tilknytning til Tyrkiet end til Danmark.

EU siger, at det er ulovligt.

EU vil ikke tage udgangspunkt i dansk lov og dansk suverænitet. EU kræver en overnationalitet og hvad kan være bedre end at undsige dansk suverænitet ved hjælp at andre nationers borgere og deres interesser? Danmark er gået ind i et fællesskab som kræver at det danske fællesskab giver afkald på sig selv og ofrer sig for andre.

ANNONSE

Den nord-europæiske pietisme er disponeret for at yde et sådant offer. Men ikke helt. Udviklingen er gået så hurtigt, at det er tydeligt for alle der vil se, hvilken fremtid der venter Danmark.

Sagen kommer særdeles ubehageligt for den nye regering. Den truer med at demaskere den før den i det hele taget er kommet i gang. Tør Danmark udfordre EU for at bevare Danmark?

Hvis ikke, er Danmark påført et nederlag det vil blive svært at rejse sig fra.

Get this: Det er EU der besejrer nationalstaterne ved at sende fremmede ind fra en islamiseret imperiemagt.

Derfor opfører mange muslimer sig også som om de er det nye herrefolk. De får jo det hele: Penge og rettigheder, der fortæller at Danmark er deres.

 

 

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria