Kommentar

En 19-årig ung, dansk mand blev knivdræbt nytårsaften af en indvandrer på hjørnet af Gothersgade og Borgergade. Jeg kom først forbi i dag 19 dage senere. Morderen er ikke fundet, og pressen og politiet har ikke ytret et kvæk siden 5 januar.

En kontakt i pressen skriver: “Vi er ramt af, at INGEN vil tale. Politiet har ligeledes lukket til.” Den dødes navn kender vi ikke engang, hans søster har klistret en hjertegribende sidste hilsen til sin bror på butiksruden, som man ser på foto. På min Facebook skriver én, der har været i forbindelse med et af de fire knivofre den nat:

“Jeg kender en som har snakket med de 3 overlevende danske drenge. De stod tilfældigt på gaden hvorefter en perker kommer forbi og siger noget til dem. De siger, han skal pisse af, hvorefter han planter 4 knivstik i hjertet på den første, og sårer de andre.”

ANNONSE