Nyt

Gunhild Stordalen har den senere tid fløjet folk verden rundt i denne Bombardier Challenger 350 til 200 millioner kroner. 

Gunhild Stordalen får meget positiv PR i norske medier, men udlandet har ikke de samme filtre. De ser noget andet. Daily Mail afslører at EAT-generalen flyver verden rundt i et privatfly til 200 millioner og lægger billeder ud på Instagram som viser parrets luksusliv.

Animalske proteiner er næsten usynlige på EAT´s planche. 7 gram lam, 7 gram svin, 13 gram æg og 28 gram fisk og 29 gram kylling, kalder på en brevvægt. Dette kommer på toppen af fordrivelsen af bilen fra byerne. Signalet folk får er: Kun de rige skal have det godt.

Stordalens projekt er at folk drastisk må skære ned på deres forbrug af særlig kød, men også fisk, hvis vi skal brødføde den stigende befolkning. 7 gram kød om dagen er nærmest symbolsk. Sammenlagt bliver det en middag med kød om måneden.

ANNONSE

Beskeden var:

Til Dagbladet siger Helle Meltzer i Nationalt Råd for Ernæring at dette i praksis indebærer fisk en gang om ugen og kød en til to gange om måneden.

Formålet er at redde kloden. Men når Gunhild og Petter Stordalen flyver rundt i deres Bombardier private jet, laver de et solidt CO2 aftryk. PR- mæssigt er billederne en katastrofe.

Opinionen tolerer ikke at blive forelagt sådanne krav, mens de, der kommer med dem ikke synes at forstå at det også må få konsekvenser for deres egen livsstil.

Socialisten Erik Solheim begik samme bommert som lederen af FN´s klimafond. Men han fløj rutefly, selv om det var på Business Class. Stordalen benytter privatfly.

Oveni lægger hun ukritisk billeder af sig selv og Petter ud på verdens mest fashionable steder. Det er hovedløst.

Petter Stordalen fremstår som en glad gris, men det er ikke altid det giver et godt resultat. Foto: Stordalens Instagram

Ved bassinkanten i Mexico. Foto: Stordalens Instagram

Meditation i Antibes. Foto: Stordalens Instagram.

Stordalen-parret synes helt ureflekteret i forhold til den rolle hun har påtaget sig. Når man nærmest beder folk revolutionere deres hverdag, skal man ikke vise at man selv lever jet-set-livet.

 Om ikke andet så er dette godt tabloidstof. Norske medier viser større tilbageholdenhed overfor Stordalen pga. hendes sygdom. Men sådanne hensyn tager udenlandske medier ikke. For dem er hun et rigt menneske, som viser sin dobbeltmoral åbenlyst, uden at forstå konsekvensen af det.

Glamorous billionaire who funded study telling people they must only eat a quarter of a rasher of bacon a day to save the planet is slammed as hypocrite for jetting around the world in her £20m private PLANE

 

 

 

Støtt Document

Du kan enkelt oprette et fast, månedlig træk med bankkort: [simpay id=”280380″]

Eller du kan vælge at give et enkeltbeløb: [simpay id=”282505″]

Du kan også overføre direkte til vort kontonummer 1503.02.49981

Vort Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vor Støtt Oss-side.

ANNONSE