Kommentar

Klaus og hans venner sidder netop nu i Davos og beklager sig over, at de højreorienterede prøver at stikke kæppe i hjulet på deres altruistiske planer for en bedre verden. Talrige af klodens rigeste og mægtigste er fløjet ind med deres private jetfly i den hensigt at demonstrere deres hjertevarme omsorg for klimaet, antiracismen og noget de kalder ”equity”, som indebærer, at alle skal have det lige godt. Det betyder naturligvis ikke, at vi alle skal have et privatfly, så vi kan komme til Davos og spise kaviar og lade os citere for næstekærlige udtalelser. Det betyder såmænd bare, at alle skal gøre, som Klaus og hans rige venner siger.

Som sagt er stemningen noget trykket, fordi de højreorienterede er begyndt at citere Klaus for hans tidligere agitation for Den Store Omstilling – The Great Reset. Sådan skulle det ikke forstås, for der var slet ikke tale om nogen omstilling, forsikrer han nu, mens han understreger, at WEF-drengene og pigerne kun vil det gode. Og enhver, der ikke kan forstå det, skal få med Klaus og hans venner at bestille.

Foreløbigt går det dog meget godt, idet højrefløjen får smæk flere steder.

Det gælder ikke mindst i USA, hvor det nu viser sig, at den såkaldte voldelige opstand og indtrængningen i Capitol den 6. januar 2021 var organiseret af FBI-agenter, der havde blandet sig med demonstranterne og opildnet dem til at begå ulovligheder, som man kunne gøre Donald Trump og republikanerne ansvarlige for.

ANNONSE

Der er også gode nyheder fra Brasilien, hvis nyligt indsatte kommunistiske styre er begyndt at arrestere kritikere og politiske modstandere samt indføre censur.

Jo, Klaus Schwab behøver ikke længere agitere for Omstillingen, for den er allerede godt i gang, og rundt om i Europa sidder Klaus’s venner og venter blot på chancen for også at omstille deres vrangvillige befolkninger.

ANNONSE