Nyt

I går aftes udesendte Statsministeriet en pressemeddelelse om henrettelsen af de to unge kvinder i Marokko:

Statsminister Lars Løkke Rasmussen udtaler:

”Drabet på danske Louisa Vesterager Jespersen og norske Maren Ueland i Marokko fylder mig med stor sorg. Deres liv er på brutal vis sluttet alt for brat. Mine tanker er hos kvindernes familier, der har mistet det dyrebareste i deres liv. I har min dybeste medfølelse. Vi gør alt, hvad vi kan for at opklare, hvad der er sket med jeres kære. 

Meget tyder nu på, at drabene kan være politisk motiverede og dermed en terrorhandling. Det fylder mig med vrede og afsky, og jeg tager på det skarpeste afstand fra disse barbariske og bestialske handlinger.

Det viser, at der stadig er mørke kræfter, der med vold vil bekæmpe os og den måde, vi lever på. Det gør mig vred, men også stålsat på, at vi aldrig må give ind og give efter.”

Statsministeriet

ANNONSE