Nyt

Flere medier skriver i dag et hold ansatte fra DRs afdeling for drama og skulespillere i dag fredag blev udsat for trusler.

– En bil fra DR Drama, som vi havde stående på stedet, blev ødelagt. Vi kender ikke noget til baggrunden for truslerne. Vi har indstillet optagelserne og kan i øjeblikket ikke sige noget om, hvornår de genoptages, lyder det fra Caroline Schlüter, der er producent i DR Drama på ’Bedrag III’.

DR – Optagelser til ny DR-dramaserie indstillet: Maskerede personer truede filmhold

– Det er en episode, som vi tager alvorligt. Vi sørger for at holde ekstra øje med området både i dag og i den kommende tid, for det skal naturligvis være sådan, at borgere og andre kan færdes trygt i området og folk kan passe deres arbejde i fred, siger vicepolitiinspektør Per Thuesen, Nordsjællands Politi.

Ifølge artiklen på DR.dk skulle det dreje sig om 10-15 maskerede “unge”.

»De unge har en truende adfærd. De stiller sig helt oppe i ansigtet på dem og beder dem om at forlade området. Derfor vælger DR at trække sig ud af området,« siger Flemming Hansen.

BT – Bedrag-skuespillere truet ud af boligområde

 

ANNONSE