Nyt

Plottet mod Trump involverede så mange mennesker, at ikke indviede uforvarende kom til at snuble over det. En af dem var Adam Lovinger i forsvarsdepartementet. Han opdagede, at Pentagon gav millionkontrakter til professor Stefan Halper, beløb som var langt hinsides det normale.

Lovinger blev en øjenåbner.

In the fall of 2016, Adam Lovinger, a former senior official of the Defense Department’s Office of Net Assessment (ONA), stumbled upon evidence that the deep state wanted buried — documents exposing Halper’s role in the frame-up job. He voiced his concerns about what he had found and paid dearly for it.

Lovinger fik at mærke, at han havde trådt nogle mægtige kræfter over tæerne. I maj 2017 fik han tilbagekaldt sin sikkerhedsklarering.

“It was a topic of conversation within the office,” Lovinger’s attorney, Sean M. Bigley, toldthe Washington Times earlier this month. “What is Halper doing, and why is he being paid astronomically more than others similarly situated?”

Lovinger troede, han bare påpegede en ureglementeret overskridelse. Men det han var snublet over var noget helt andet. Han var faldet over et forgrenet netværk, som forsøgte at lokke Trump-ansatte i en russisk fælde.

Lovinger blev frataget sine normale opgaver og sat til at udføre rent rutinearbejde. I april 2018 fik han sparket.

“When Mr. Lovinger raised concerns about DoD’s misuse of Stefan Halper in 2016, he did so without any political designs or knowledge of Mr. Halper’s spying activities,” Bigley told SaraACarter.com. “Instead, Mr. Lovinger simply did what all Americans should expect of our civil servants: he reported violations of law and a gross waste of public funds to his superiors.”

Bigley told Carter that they had expected some degree of retaliation for the whistleblowing, but were taken aback by the “ferocity” of it.

Tidspunktet er interessant. Trump var valgt til præsident, men det spillede ingen rolle for de kræfter, som havde konspireret mod ham. De langede ud efter en, der skabte problemer for dem, og spredte rygter om ham i medierne.

ANNONSE

“Yet, we were puzzled by the unprecedented ferocity of efforts to discredit Mr. Lovinger, including leaks from DoD of false and defamatory information to the press,” he said.

Mark Meadows, leder af Freedom Caucus i Kongressen, afslørede i dag, at FBI lækkede sager til medierne og når journalisterne skrev om dem, brugte FBI artiklerne som bevis, når de leverede ansøgninger om overvågning. En fuldstændig korrupt praksis.

Den samme råddenskab går igen i den story, Lovinger fortæller. Det var en omfattende konspiration, hvor kræfter i Pentagon, FBI, justits – og udenrigsministeriet samarbejdede med russerne for at fælde USA’s præsident.

Til at begynde med troede Lovinger, at den voldsomme reaktion skyldtes, at han var kommet til at afsløre, at en lukrativ kontrakt gik til en ven af Chelsea Clinton, nemlig Jacqueline Newmyer Deal.

Men den virkelige årsag var Stefan Halper.

“Mr. Lovinger unwittingly shined a spotlight on the FBI’s secret weapon – Stefan Halper – and threatened to expose the truth about the Trump-Russia collusion narrative being plotted: that it was all a set-up,” Bigley said.

Halper var den, der drog Trump-medarbejdere ind i seminarer og møder, hvor de traf “nye, interessante mennesker” som viste sig at være russere.

He continued: “We have an absolute, ironclad document trail that shows that Halper invited the Russians — Halper foisted the Russians on the Trump officials at these meetings and at these seminars.”

Bigley said that deep state actors were engaging in “a classic espionage tactic” by accusing the Trump campaign of what they themselves were doing. “That’s the entire genesis of the Mueller investigation,” he explained.

“There’s no question that there was a conspiracy afoot here, and that was to use people to insinuate themselves into the Trump campaign as spies and in order to set up individuals as scapegoats essentially for the Trump/Russia collusion probe,” Fox News’ Gregg Jarrett added. “And the FBI’s all in on this.”

Hvis dette er rigtigt og Halper spillede rollen som edderkoppen, må det have været en nøje udtænkt plan at implicere Trump-folkene.

Når FBI startede efterforskning af Trump og russerne, efterforskede de i virkeligheden sig selv, for det var dem, som havde lagt fælden. Det samme med vicejustitsminister Rod Rosenstein, da han udnævnte Bob Mueller til specialefterforsker. Det var for at holde Trump og Amerika i åndeløs spænding og give Demokraterne og anti-Trump-medierne et påskud til at holde krigen gående.

Halper spillede rollen som ”agent provocateur” overfor Trumps folk. Når han i tillæg modtog penge fra et selskab i Putin-sfæren, bliver spørgsmålet: Var den virkelige ”collusion” reelt mellem Demokraterne og russerne? Det stemmer med de transaktioner, Clintons foretog med russerne.

1. Stefan Halper co-led his series of seminars with a noted Putin apologist who spent a decade at the State Academy in Russia.

2. Stefan Halper co-taught these seminars at Cambridge University with the former head of Russian intelligence.

3. Stefan Halper accepted funds from a front company for the Russian intelligence service, or what MI6 believes to be a front company for the Russian intelligence service.

Hvis det er tilfældet, er anklagerne om at Putin ville have Trump valgt, rent opspind. Det samme er efterretningsrapporterne, som Trump fik forelagt i januar, lige før han blev indsat.

Mange i toppen af pyramiden må have vidst hvad, der foregik. Er det derfor de hader Trump så intenst? Hvis han skulle vinde, ville de blive afsløret.

 

Suspended Pentagon Whistleblower Says FBI’s Russia Probe Was ‘All a Set-Up’

ANNONSE