Kopierede/fra hoften

MF Marie Krarup er alt andet end tilfreds med valget af Morten Messerschmidt som formand for Dansk Folkeparti. Til Ekstra Bladet siger hun, at hun vil overveje at skifte parti, hvis Inger Støjberg laver et nyt. Foreløbigt bliver hun dog i DF, for ifølge hende er det “indtil videre det eneste nationalkonservative parti, der er der”.

En besynderlig udtalelse! For det første ved hun jo godt, at Dansk Folkeparti langt fra er konservativt i traditionel borgerlig forstand, men nærmest national-socialdemokratisk. Der er selvfølgelig ikke noget galt med ikke at være borgerlig, for det er Venstre og Konservative heller ikke. Og Danmark har kun fordel af, at der findes et parti, der i nogen grad er nationalt og samtidig socialdemokratisk, men det ville være befriende, hvis den åbenmundede MF’er ville erkende realiteterne i stedet for at bilde vælgerne noget ind.

Hun har desuden den dristighed helt at se bort fra Nye Borgerlige, hvis eksistens hun åbenbart ikke accepterer. Meget tyder på, at hun ikke kan fordrage NB, men kunne hun i det mindste ikke forklare, hvad der er galt med dets politik?

ANNONSE

Mon hun også forventer, at Inger Støjberg vil nægte at have noget med Nye Borgerlige at gøre, siden hun gerne vil være i parti med hende?

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet