Kopierede/fra hoften

Billedet: FBI specialagent Peter Strzok og FBI-advokat Lisa Page

Det amerikanske justitsministeriums generalinspektør (inspector general) har offentliggjort sin 500-sider lange rapport om FBI’s håndtering af Hillary Clintons bevislige forbrydelser.

Det er en mærkelig rapport. På den ene side leverer den uomstødelige beviser på, at FBI-toppen, anført af den senere fyrede direktør, James Comey, lod Hillary slippe for enhver tiltale, mens de ivrigt arbejdede på at underminere Donald Trump – først som kandidat og senere som præsident.

Og så kommer den nye FBI-chef, Christopher Wray, og siger: Ja, der blev begået fejl, men de var ikke politisk motiverede. Hvad var de så? Noget kan forklares med, at ledende FBI-agenter modtog gaver fra mainstream-medierne til gengæld for lækager. De skulle naturligvis være om Trump.

For en sikkerheds skyld iværksatte inderkredsen i FBI og justitsministeriet en larmende undersøgelse af Donald Trumps påståede sammenrotning med Putin, som ikke har afsløret noget som helst.

Men det forklarer langt fra det hele.

FBI blev ledet af en sammensværgelse af Trump-hadere, der tydeligvis ville gøre hvad som helst for at hjælpe Hillary Clinton og skade Donald Trump.

Her er et eksempel på FBI-toppens tænkning skrevet af en unavngiven agent til en insider (hvis navn holdes hemmeligt):

“Trumps støtter er alle sammen fattige eller fra middelklassen, uuddannede, dovne, POS [det betyder piece of shit], der tror, at han [altså Trump] på magisk vis vil sikre dem arbejde, uden at de skal gøre noget.”

ANNONSE

Man kunne selvfølgelig ikke finde sig i, at den slags kældermennesker kom til magten.

Og dette noble forehavende retfærdiggjorde ethvert brud på den amerikanske forfatning.

ANNONSE