Nyt

En svensk kvinde blev forleden dag forfulgt og seksuelt chikaneret af en indvandrer på cykel, som ville have sex med hende. Da hun filmede ham og sagde at hun ville melde det til politiet (næppe en prioriteret sag i et land som ikke har politiressourcer til at efterforske voldtægter af børn) truede manden med at skære arme og ben af hende.

— Ring ikke til politiet!

— Hvorfor sagde jeg til dig at jeg ville ringe til politiet?

—Hvis du ringer til politiet skærer jeg dit forbandede [ikke hørbart] af.

— Men hvorfor sagde jeg at jeg ville ringe til politiet? Jeg ville ringe til politiet, fordi du chikanerer mig.

 — Jeg skærer dine forbandede arme og ben af.

— Du vil skære mine ben og arme af fordi jeg bad dig om ikke at spørge mig om jeg kan lide sex? Forstår du ikke at du ikke kan tillade dig at spørge fremmede kvinder om de kan lide sex? Det er ikke okay, man gør bare ikke sådan noget.

«Det er ikke okay» – understatement of the year.

Det er denne type mænd som politikerne fremdeles tror, er mulige at integrere i vore samfund. Mænd som forfølger kvinder for at få sex og derefter truer med mishandling når de bliver afvist. Denne kvinde var heldig at hun slap fri. Der er efterhånden mange voldtægter som finder sted midt på dagen i Sverige. Kvinder som jogger, går tur i skoven, er på vej hjem fra jobbet. Ingen er trygge. Her hjælper det uendeligt lidt at skrue op for gadebelysningen eller skære lidt buskads væk.

Dette er virkelighedens multikultur. Vi har for længst passeret ”te-med-naboen og arm i arm-” stadiet. Nu er det sex i grøftekanten. Men det er vel bare os nordboere som er vanskelige igen. Og var det måske ikke lidt racistisk at takke nej til sex med en ivrig indvandrer? Vil han ikke nu føle sig både afvist og krænket? Det var nok derfor han truede med at skære hendes arme og ben af. Selvfølgeligt. Hvis du kommer fra en anden kultur, altså.

ANNONSE

Integrationspotentialet hos denne karl må siges at være i den negative ende af skalaen. Rundt regnet minus 10.000 point.

 

Hændelsen skete i Halmstad, en lille by midt mellem Göteborg og Malmø.

Svegot.se   Snaphanen

 

 

Køb Hege Storhaugs bog her!

ANNONSE