Nyt

To unge kvinder omringet af arabere, Milano, nytårsaften 2021; Foto: Youtube)

Snaphanen fortæller, at italiensk politi efterforsker fem seksuelle overgreb begået nytårsaften af unge indvandrere på Domkirkepladsen i Milano. Scenariet er set tidligere, men hvordan undgår kvinder uden slør at blive antastet af kulturfremmede, når de er overalt i enhver europæisk storby. Fra RMX News – Italy: Shocking video published of teenage girls groped by gang of ‘foreign’ males on New Year’s Eve in Milan.

“Footage has emerged of an incident showing the harassment of two teenage girls by a group of approximately 30 males near the Palazzo Reale in the center of Milan on New Year’s Eve.

Initially reported by Italian newspaper il Giornale on Jan. 1, one of the victims told police that she had been groped by at least one male with others attempting to undress her as celebrations to see in the new year continued around her.

The 19-year old-girl attempted to defend herself with her handbag which was reportedly snatched by one of her attackers as she fended off their advances.

Footage showing the aftermath of the attack has now been published online, which shows two young women pressed against a barricade in the heavily-crowded area, purportedly trapped between the barriers and a group of young males who surround the women and engage with them in a way that is clearly causing distress.”

“De kendte ofre indtil videre: En 19-årig ung kvinde blev ved midnat omringet og chikaneret af omkring 30 ‘drenge’ af udenlandsk oprindelse; en ven der var sammen med hende den nat, der undgik et mere voldsomt overfald; to unge udenlandske turister (som man ser i videoen, der er lagt ud på nettet), skrækslagne og i tårer, overladt til en flokkens nåde; en anden sag om vold mod en ung kvinde er også under efterforskning.” (Snaphanen)

ANNONSE